Livrarea produselor

Livrare prin curier

Coletele se livrează prin firma de curierat DPD. Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina de finalizare a comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei.
Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei taxa de livrare este de 20 lei per comanda.

NU se percep kilometrii suplimentari.

Ne rezervam dreptul de a alege să livram cu o altă firma de curierat fata de cea menționata in pagina de comanda, fara o notificare prealabila si fara a cere taxe aditionale.

Ne rezervam dreptul de a NU expedia comenzi cu plata ramburs catre clienti care au refuzat colete in trecut. In acest caz, pentru trimiterea comenzilor, avem rugamintea de a achita contravaloarea comenzii prin transfer bancar

 

In cat timp se face livrarea?

Comenzile plasate de luni pana vineri sunt livrate in termen de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Comenzile plasate sambata si duminica se vor livra incepand cu ziua de luni.

Produsele vor fi livrate catre client numai dupa confirmarea comenzii si acceptarea costurilor de livrare, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoare comenzii efectuate.

Serviciul deschidere colet la livrare

Momentan serviciul de deschidere colet la livrare este SUSPENDAT

 

Situatii speciale

Termenul de livrare poate suferi intarzieri, in situatii aparute independent de magazinul online hainecatei.ro sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, sarbatori legale, black friday etc.

In toate aceste cazuri, un reprezentant al siteului hainecatei.ro sau al firmei de curierat va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.